Over

over

Het bedrijf is in 2014 opgericht door Michèle Wijkhuizen.

Na ruim 15 jaar als financiële professional gewerkt te hebben in het bedrijfsleven, bij non-profit organisaties en in de accountancy viel het steeds meer op dat MKB bedrijven tussen wal en schip vielen als het hun salarisadministratie betrof en met hun vragen hierover vaak nergens terecht kunnen. Dit was de reden dat Michèle Wijkhuizen haar eigen bedrijf wilde beginnen. Om zo met alle opgedane kennis ervaring deze bedrijven de ondersteuning te bieden die zij verdienen.

 

Naast alle praktische kennis en ervaring op het gebied van salaris- en financiële administratie is ook de juiste theoretische kennis ruim aanwezig. Michèle Wijkhuizen is in het bezit van het erkende diploma “Houder Administratiekantoor”.

Ook de inschrijving in het Register van Salarisadministrateurs (NIRPA) zorgt ervoor dat, door permanente verplichte educatie, de vakkennis up to date blijft. Samen met andere salarisadministrateurs wordt binnen de “Vereniging van Nederlandse Salarisadministrateurs” over uiteenlopende zaken vakkennis gedeeld. Uiteraard is Michèle Wijkhuizen ook lid van deze vereniging.

SalarisPlus werkt met het in Nederland meeste gebruikte salarispakket door het MKB, Loon Salarissoftware. Dit pakket bevat alle regelingen, percentages en premies voor ruim 200 beroepsgroepen. Met dit pakket kan SalarisPlus de dienstverlening precies aanpassen op uw wensen.

Maar ook ADP Perman heeft voor Michèle Wijkhuizen geen geheimen. Op regelmatige basis wordt zij door ADP gedetacheerd bij klanten waar zij op locatie met behulp van o.a. ADP perman de gehele salaris- en personeelsadministratie verzorgt.

Alle diensten van SalarisPlus kunt u op de tarievenlijst vinden. Maar ook voor alle andere diensten op salaris- of financieel gebied, die niet op de tarievenlijst staan maar wel voor u relevant zijn, kunt u tegen het vaste uurtarief bij SalarisPlus terecht.

 

Is geregistreed bij NIRPA:             Is lid van:

 

Start typing and press Enter to search